INICI
EMPRESA
ACTIVITATS
EQUIP HUMÀ
QUALITAT
PRODUCTES
PINSOS
LLI EXTRUSIONAT
SERVEIS
PINSOS A LA CARTA
VETERINARIS
DOCUMENTACIÓ
LOCALITZACIÓ
CONTACTE
Castellano
Lletra petitaLletra mitjanaLletra granLa Qualitat Total és un dels principis bàsics del funcionament de l'empresa Pinallet S.A.. La selecció de primeres matèries, la tecnologia utilitzada en la fabricació, així com les normes de qualitat i les condicions higiènico-sanitàries en la fabricació dels seus productes compleixen amb escreix les exigències de la Legislació Europea sobre alimentació animal.


Disposem del nostre propi control de qualitat. Encarreguem revisions periòdiques de les nostres instal·lacions i l'anàlisi de les primeres matèries i dels pinsos fabricats a Laboratoris de Control de Qualitat acreditats per l'Administració.


Som socis fundadors de QUALIMAC (Associació per al control de las Primeres Matèries d'Alimentació Animal) i membres de l'Associació de Fabricants de Pinsos de Catalunya (ASFAC).


Invertim constantment en mitjans humans i tècnics per tal de poder oferir als nostres clients un sistema de traçabilitat que garanteixi una informació detallada i segura del producte en tot el seu procés productiu.


Certificacions atorgades a PINALLET:Certificació Traçabilitat
CALITAXPolítica de qualitat
Contacti amb nosaltres