INICI
EMPRESA
ACTIVITATS
EQUIP HUMÀ
QUALITAT
PRODUCTES
PINSOS
LLI EXTRUSIONAT
SERVEIS
PINSOS A LA CARTA
VETERINARIS
DOCUMENTACIÓ
LOCALITZACIÓ
CONTACTE
Castellano
Lletra petitaLletra mitjanaLletra gran

Pinallet: Lli extrusionat Tradilin®, font vegetal d'Omega 3Pinallet S.A. comercialitza, des de novembre de 2004, productes de l’empresa VALOREX S.A.S.

VALOREX S.A.S., empresa ubicada a la Bretagne (Noroest de França), és líder mundial en producció de lli extrusionat per alimentació animal. Des de 1995 ha investigat en selecció vegetal per obtenir varietats de lli amb alt contingut en Omega3, té fets contractes a llarg termini de producció de llavor amb agricultors europeus (França i Anglaterra) per tal d’ assegurar-se una qualitat i una continuïtat en el subministrament.

Des de 2001 té una patent de cocció-extrusió (Tradi-Lin®) del lli que li confereix a aquest unes qualitats òptimes pel seu ús en alimentació animal.

En els darrers anys està centrant esforços en la investigació dels efectes en alimentació humana d’una dieta basada en productes derivats d’animals (llet, carn, ous ) que han estat alimentats amb pinsos que contenen quantitats controlades de lli.

Ha promogut també l’associació Bleu-Blanc-Coeur la missió de la qual és aglutinar elements de tota la cadena alimentària i de l’àmbit científic per a la reintroducció del lli i altres fonts vegetals en la dieta, amb l’objectiu final d’aconseguir una alimentació més sana.

Tot plegat adreçat al concepte “del camp al plat, una alimentació sana” que és la seva vocació.

Poden ampliar informació a www.valorex.com o a www.bleu-blanc-coeur.com
Contacti amb nosaltres